Shapewear og de sovende muskler

Skærmbillede-2015-11-06-09.21.53

OBS: Tak til Triumph for at sponsorere undertøj til testpersoner i bogen Veldrejet og til det kommende projekt, som du kan læse om nedenfor!

Måske har du allerede set de flotte billeder, som Frederikke Heiberg har taget af case-damerne i Veldrejet bogen?

Lotte_før Veldrejet    Lotte_efter Veldrejet

Triumph har iklædt de smukke damer på både før- og efter-billederne.

Valget faldt netop på Triumph, da vi begge elsker kvindekroppe og arbejder på, at kvinder kan føle sig godt tilpas i sin krop i undertøj, uanset størrelse.

Under vores Veldrejet samarbejde faldt jeg virkelig for deres måde at arbejde på.

Triumph er nemlig eksperter i fitting.

Altså få undertøjet til at sidde til alle de rigtige steder - uden at der er noget, der strammer eller falder ud over bh- eller trussekanten.  

Det lød straks godt i mine ører, for jeg (”sporty/comfy/gamacher”-typen) har altid været en kegle til at vælge ordentlige bh’er. Så oftest har jeg klaret mig uden. For jeg kan seriøst SLET ikke holde ud, når noget strammer.

Well, jeg har klaret mig uden BH’er, lige indtil… at jeg til dette fotoshoot (til Sund Start tillægget for FEMINA i januar måned)...

  Anna Bogdanova i FEMINA - En sund start 2015 - tillægSkærmbillede 2015-11-06 08.29.02

...blev af fotografen bedt om at erstatte min sports-bh (som jeg selv syntes sad tæt til) med en rigtig bh (det var rent held, at jeg tog – min eneste! – BH med), der kunne give mine ammet-væk bryster et lille løft.

Men selvom jeg er fan af løft – så har jeg altid haft det sådan med bh’er, at de skal smides lige så snart jeg kommer hjem, fordi de føles som et fængsel. Jeg kan nærmest ikke trække vejret.

Det er også ret sundt for kroppen at gå i 70’er mode og smide bh’en – hvilket jeg også har skrevet om i Veldrejet bogen:

Ag med bh'en - fra Veldrejet

Men altså, jeg kan jo også godt lide at have bryster, der ser glade ud. Line fra Triumph mente, at det sagtens kunne forenes med, at de også følte sig frie…

Så jeg blev også selv fittet i deres flagship store på Købmagergade og endte ud med det her smukke dybblå sæt... (god-tidlig-morgen med gardinerne stadig for!)

(Der er sådan en silikone Magic Wire i bh'en, som selv tilpasser sig min kropskurver ved kropsvarme - uden at stramme som almindelige bøjler gør det! Ret sejt, faktisk!)

Hvordan har du det med dit spejlbillede?

Jeg endte med at tilbringe rimelig lang tid i prøverummet omme bagved – og endte rimelig naturligt med at snakke om dét at se sig selv i undertøj, og hvordan mange har det med dét.

Jeg fortalte om den undersøgelse, jeg lavede iblandt mine læsere (link), hvor hele 67% var ked af deres spejlbillede. 

Og så var dét, at snakken faldt på shapewear.  

Og at man gerne må føle sig lækker, uanset hvor i processen mod en stærkere, gladere og mere veldrejet krop, man er.

Hvorfor vente til, man er i mål?

Men jeg så en helt anden mulighed i shapewear. Det er jo rimelig tætsiddende, ik... Dvs. huden bliver stimuleret, særligt de steder, hvor der er ekstra støtte.

Væk de "sovende muskler" og slip af med smerter

Når jeg arbejder på at hjælpe mine klienter med at slippe af med smerter og/eller få kontakt til "sovende" muskler (fx efter fødsel), så er første skridt faktisk at stimulere huden dét sted, hvor du mangler styring og/eller føling med området. Når du stimulerer det med at gnubbe let dét sted, så får din hjerne automatisk opdateret "kortet" over kroppen - og det resulterer i øget kropsbevidsthed.

Det næste skridt er så at bevæge dét område - så fokuseret bevægelse, især med passende modstand - er en af de hurtigste og mest effektive måder at opnå smertelindring og en større kropsbevidsthed på.

Resultatet vil unægteligt være en større tilfredshed med og større frihed i din krop, uanset hvad du end kan finde af fejl og mangler. Du skal bare lære den bedre at kende!

Nå, men det fik mig til at tænke...

Hvad hvis de kvinder, der er i gang med ét af mine programmer for at få bedre kontakt til deres muskler, også prøvede at bruge shapewear undervejs i processen... Ville der så ske en synergieffekt?  

Det har Triumph, jeg og 5 kvinder fra Annas Baldebiks besluttet os for at teste sammen.  

I løbet af det næste stykke tid, vil du kunne følge med hos 5 kvinder, udvalgt blandt medlemmer i Annas Baldebiks, som træner Veldrejet.  

Hvad er hverdagsoplevelserne med brugen af shapewear - og hvilken effekt, har det på deres træning og kropsfornemmelse.

Stay tuned!  

PS. Ud over bogstavelig talt at støtte brysterne, så støtter Triumph også Movember (og overskæggene, og kuglerne, og mændene bag) i denne måned. Sammen med mig, min husbond Jacob Søndergaard og en række af vores yndlings samarbejdspartnere.

I morgen kan jeg afsløre, at der blandt de tilmeldte til vores 30-dages MOVE-challenge (formålet med hvilket er at sætte fokus på mænds sundhed og støtte dem i at træffe lidt bedre valg), vil blive trukket lod om en fitting hos Triumph + et sæt lingeri!

Så skynd dig at tilmelde dig vores MOVE-challenge + vores TeamMoSpace og på den måde vær med til at støtte mændende i vores liv.


Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar