[Download] Skyhøj forbrænding i ALT for damerne + miniprogram

Anna_stadion

Det er altid en kæmpe fornøjelse at blive interviewet af Christina Bølling (som du måske husker fra reportagen "21 dage bedre", hvor Christina skrev om sin nyvundne kropsbevidsthed efter deltagelse på et af mine hold)!

I denne omgang blev det til en artikel om Skyhøj Forbrænding - i anledning af, at bogen jo udkommer om en lille uge!!! (15. maj!)

Jeg lavede et specielt mini-program til ALTs læsere, og vi flasher de fedeste konceptbilleder fra bogen, som Frederikke Heiberg har lagt et godt stykke af sin sjæl (og knofedt) i.

Jeg ELSKER virkelig de billeder, med den piv-blå Østerbro stadion baggrund! Inde i mit hoved associeres den med styrke, fart, målrettethed - ind, gør hvad du skal gøre, og ud igen. Dét er sådan det er med træning, for mig.

Nå, men nu kan du hente artiklen i pdf lige her, hvis ikke du nåede at købe bladet i forrige uge (klik bare på billedet):

"De ekstra kilo, som mange kvinder bokser med, er et tegn på, at vi træner dumt, mener træner Anna Bogdanova. Den kloge måde kender hun. Og den kræver kun en time om ugen af dine dyrebare tid."

 

Screenshot 2014-05-07 11.32.14

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.