"Skyhøj forbrænding" manus er afleveret!

045

Så er bogen skrevet. De sidste referencer er afleveret, alle billederne blev taget i det smukke solskinsvejr i forrige uge (af ingen andre, end den dejligste Frederikke Heiberg!)

Er vågnet op et par gange om natten med et sæt "Guuuud, jeg mangler at nævne den og den i min TAK til sidst i bogen!" Der har været helt igennem fantastiske mennesker sat på opgaven, for at denne bog skulle lykkes. De fortjener en blog for sig, og den skal nok komme i bedste Oscars-stil.

Jeg glæder mig vanvittigt til udgivelsesdagen 15. maj 2014!!!

 

Med til historien hører, at denne bog blev skrevet midt i en hektisk hverdag, med Valentins sygedage, afleveringer/afhentninger, "moar, vil du lege?" og "er din bog snart færdig?" hver 5. minut, hundeluftninger, opvask/rengøring/indkøb, pasning af det lukkede Balder Uden Buler forum med over 300 kvinder (der også har været en kæmpe hjælp midt i bogskrivningen!) og alle de der dagligdagsting.

Skulle jeg vente på et passende øjeblik til at tage på retreat for at skrive bogen, var det aldrig blevet til noget.

Det er vigtigt for mig at fortælle, fordi det netop er dét du får i bogen - råd til træning, kost og restitution, som du kan implementere i en real-life hverdag. Du behøver ikke vente til det perfekte tidspunkt (som aldrig kommer)!

  • du skal ikke udrydde dine skabe for alt det "forbudte"
  • du skal ikke ud og investere i 100vis af kosttilskud
  • du skal ikke følge stringente restriktive og asociale kostplaner
  • du skal ikke afsætte flere timer på træningslogistik og gennemførelse
  • du skal ikke sætte dig ind i 30+ forskellige øvelser

Få, effektive, realistiske justeringer, som du kan integrere i dit liv i dit tempo på dine præmisser - mens du får mærkbar effekt inden i og uden på din krop. Det er, hvad du får i "Skyhøj Forbrænding".

Jeg glæder mig til at dele det med dig!!!

Her er et par "behind the scenes" billeder taget af min stjerne af en redaktør Torben Skjoldborg:

Skyhøj forbrænding - behind the scenes 3

Skyhøj forbrænding - behind the scenes 2

Skyhøj forbrænding - behind the scenes 1  

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar