Stramme balder: 21 dages baldebootcamp

20140216-003524

Jeg har lavet det vildeste baldeprogram, der løfter dine balder waay up på blot 3 uger. Det er i månedens Move by Femina.

Programmet tager kun 10 min om dagen - men øvelserne, og allervigtigst, træningsmetoderne er så effektive, at du kommer til at se og mærke en forskel ret hurtigt.

På min facebook side kan du fra på mandag se daglige videoer med træningstricks, så hop ind og like og sørg for at slå notifikationerne til.

På instagram kan du følge mig (@annabogdanova.dk) og Move (@movemag) og dele dine før/under/efter billeder under #21dagebaldebootcamp

Så kan du nemlig være med i en konkurrence om en 1:1 trænings-session med mig, hvor du lærer at finjustere din teknik, så du femdobler din forbrænding!

Klap i måsen og velkommen til #21dagebaldebootcamp !!

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →


Se også flere videoer med øvelser, viden og tips på min YouTube kanal.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar