DEN VILDESTE JULEKALENDER!

julekalender-bloggere-mode-vinde-konkurrence-samarbejde-leowulff-georg-jensen-ok-design-meyers-madhus-bobles-pantone

Der er ikke så meget JUL her på bloggen.

Og det er fordi jeg har travlt med:

1. at få alle de næsten 400 damer, der har købt Balder Uden Buler, godt i gang på den lukkede gruppe på Facebook (og høre, hvor vildt det går allerede efter den første uge - ja, jeg praler lige lidt!)

og

2. jeg skriver bog, og det tager 99,9% af min hjernekapacitet og tid lige nu.

Min daglige (og dejlige) redaktør Mette Bender sagde, jeg bare skulle tænke på det som om at 1 kapitel skulle være 4-5 nyhedsbreve eller blogs. Dem har jeg jo let ved at skrive. Men med blogs og nyhedsbreve er det jo sådan, at jeg kan vælge at plapre om hvad som helst hver gang. Hvad der lige falder mig ind.

Det kan jeg så ikke lige i en bog, skal jeg hilse og sige. Den skal jo hænge sammen.

Nå, men nu er indholdet på plads (ja, jeg planlægger bedst på papir hehe). Og en masse sider, der lige skal i orden. Jeg når det nok.

2013-12-07 01.28.38

Min hovedredaktør, den legendariske Torben Skjoldborg, som står bag de kæmpe succeser (ingen præstationsangst her! Selvfølgelig sælger jeg 50.000-200.000 bøger!) "Kernesund familie - sådan" af Ninka Mauritson, "10 år yngre på 10 uger" af Thorbjörg, "Palæo" (1 og 2) af Thomas Rode og fruen, er IKKE bekymret dog. Siger han.

Det var godt!

Nå, men i den lille skrivepause, så vil jeg lige sige, at selvom jeg ikke lige har en julekalender til dig, kære læser, i år...

Så inviterer jeg dig lige over til Maria Trier, som sammen med 5 andre bloggere har samlet præmier til den fedeste julekalender, du kan være med i år!

julekalender-bloggere-mode-vinde-konkurrence-samarbejde-leowulff-georg-jensen-ok-design-meyers-madhus-bobles-pantone

(Ja, undskyld, jeg ved godt det allerede en den 9. december... Men skynd dig over til hende og de andre damer alligevel og vær med - for den sejeste gave, nemlig adgang til 8 ugers programmet Balder uden Buler inkl. en live 1:1 træningstime med mig, den er nemlig ikke udloddet endnu...)

Maria selv er smugstartet på Balder Uden Buler allerede.

NU ER JEG SIMPELTHEN TRÆT AF AT LIGNE EN KVAPSET DAME I ‘MIN BEDSTE ALDER’. Skriver hun.

Og så skriver hun: "På min lange svada om at hade motion, replicerede Anna i øvrigt køligt med: “Bare rolig, jeg har fået selv de mest inkarnerede ikke-trænende damer i gang.” (Ja, Maria hader at træne!)

Følg med i Marias træningsoplevelser på hendes blog www.mariatrier.com og smut så over og find nogle lækre julegaver (samlet værdi i julekalenderen er lidt over 60.000!).

Sådan deltager du:

Følg med på Marias blog på www.mariatrier.com, hvor hun hver dag skriver, hvad dagens konkurrence er (og hvor på de 6 blogs den foregår). S klikker du videre der og læser, hvad regler for den pågældende konkurrence er. Det kan være smide et indlæg på bloggen eller tage et slut over på FB siden. Dét gør du så, og så er du med!

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.