7 kg fedt fra hofter, balder, lår - på 12 uger

I en opdatering af alt mulig tekst her på min hjemmeside er jeg stødt på artiklen om BioSignature metoden, som Jacob og jeg har skrevet for I Form i 2009 - efter at være blevet uddannet iblandt de første 5 i DK i efterår 2008 (og de eneste, der er fortsat med at blive recertificeret årligt, samt anvende metoden).

DOWNLOAD BIOSIGNATURE ARTIKLEN HER

Jeg googlede så lidt videre (primært for at finde del 2 af artiklen, hvor Jacob Søndergaard udtaler sig om de resultater, han har opnået med sine klienter og svarer på kritik fra nogle af de danske træningseksperter)...

....og fandt frem til en tråd på I Forms forum, hvor en pige (Karoline) åbenbart har tabt 7 kg fedt fra primært hofter, balder og lår, ved at følge rådene i artiklen:

Skærmbillede1_2013-10-12_kl._13.35.50 Skærmbillede 2013-10-12 kl. 13.36.47  


Hvis du abonnerer på I Form, kan du læse denne (og flere diskussioner) om BioSignatue på http://iform.dk/forums/kost/sund-vaegt/vaek-med-laarene

Men det er ret sejt, når en læser bare tager og på eget initiativ, ved egen drivkraft - implementerer ens råd og wupti - så virker dét!

(OBS: På screenshot kan du se en række retningslinjer - vær opmærksom på, at det er en blanding af de ting, der har virket godt på Karoline - og det er hendes gengivelse af rådene! Fx. er det ikke nødvendigt at skippe mættet fedt - bare det kommer fra dyr, der har været fritgående, så har fedtet en gavnlig sammensætning).

Du kan downloade BioSignature artiklen lige her (klik på billedet):


BioSig artikel I form 4/2009


Fakta
: BioSignature metoden er udviklet af den legendariske canadiske styrkecoach

Charles Poliquin (en af de personer, der har lært mig allermest - både fagligt og forretningsmæssigt, som jeg respekterer utroligt meget.)

FØLG CHARLES POLIQUIN PÅ HANS FACEBOOK SIDE "STRENGTH SENSEI", hvor han øser ud af sine utallige guldkorn.

Skærmbillede 2013-10-12 kl. 14.06.54


Og her er også én (af mange) artikel fra Charles, som i dybden forklarer det issue, som balde-/lårfedtet blot er symptom på, i hans erfaring.

Læs "10 Ways to Lower Estrogen Toxic Load" lige her.

Skærmbillede 2013-10-12 kl. 14.31.05  

 

HVAD SIGER FORSKNINGEN?

SONY DSC

Jeg har spurgt Jeanett Louise Tang-Péronard, som forsker i de hormonforstyrrende stoffer og deres indvirkning på vægtøgning:

"Jeg vil høre, om jeg kunne interviewe dig til en artikel jeg skriver om giftstoffer og øget fedtlagring hos kvinder, og om du kunne linke til et par oversigtsartikler, som du synes jeg vil kunne bruge?
Er der noget direkte link mellem fedtlagring på underkroppen (grundet høj mængde østrogenreceptorer) og dét at have været udsat for xenoøstrogener?"

Jeanett svarede: 

"Så vidt jeg ved, så er der ingen studier, som har set på fedtlagring på underkroppen specifikt. Jeg mener derimod, at nogle studier finder en sammenhæng med mavefedt (stærkere sammenhæng med taljeomkreds i forhold til BMI).
Jeg prøver at se om jeg kan finde den/dem.
Forskning i hormonforstyrrende stoffer er jo et ret nyt forskningsfelt, som betyder, at der stadig forskes i om, der overhovedet er en sammenhæng mellem stofferne og fedme og hvis i så fald, hvilke stoffer der er obesogene (fremprovokerer vægtøgning, red.). Kunne forestille mig, at det er noget der vil være next step, at se på hormonforstyrrende stoffer og fedtfordeling.
Jeg har jo lavet en oversigtsartikel, som for første gang samler alle de studier, der har undersøgt sammenhængen hos mennesker. Der er nemlig lavet en del eksperimentelle og dyrestudier og oversigtsartikler over disse, men humane studier er der ikke mange af.
Du får den her samt en nyere artikel, som finder sammenhæng mellem eksponering af PFOA/S i livmoderen og fedme hos unge kvinder."
Resumé af Jeanetts artikler følger i næste blog...

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar