Gør din træning dig større?

20130730-152648

Vidste du, at jeg på min Facebook side: "Anna Bogdanova - Kropsforvandling med Real-Life strategier", flere gange ugentligt deler mine umiddelbare tanker, aha-oplevelser og erfaringer omkring fedtforbrænding, træning, kosttrends, klientcases, motivation - lige så snart de tager form i min hjerne (det sker tit, så de ryger ind på FB siden helt uden filter, helt åbent for dine input og kommentarer med det samme)?

Et af de seneste emner har været:

3 årsager til, at din træning gør dig større

Hop ind og giv siden et like lige her - og tal med mig, så lover jeg at dele ud af min viden og erfaring det bedste jeg kan! (Jeg kan ikke lade være...)  

 

20130730-152648.jpg

 

Læs resten af indlægget på FB siden lige her.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar