Princesse på ærten - hovedpudetest

1180642825
image
 
Min søvn er vigtig, hvis jeg skal kunne fungere som et normalt afbalanceret og nogenlunde velformuleret menneske. Én nat med dårlig søvn, så er jeg mere humørsyg, bloatet, sulten og som inde i en osteklokke.
 
Det er klart, det sker af og til, når man er småbørnsforældre.
 
Men så har jeg heller ikke brug for flere forstyrrende faktorer (nej, Jacob snorker ikke :) ).
 
Så da jeg fik sendt hele 4 nye hovedpuder jeg skulle teste for Jysk, jublede jeg og klappede i mine hænder!
 
For jeg er nemlig blevet m** træt af min Tempur pude og Tempur topmadras. De var himmel på jord for mig i mine gravide måneder, helt sikkert.
 
Men når der bliver varmt i soveværelset, hvilket det jo har været i sommermåneder - og er stadig, da vi ikke kan holde vinduerne åbne om natten lige nu - så giver det her vidunderskum sig alt for meget.
 
Og så begyndte jeg at vågne op uudhvilet og med ondt i lænden! hrmpf!
 
Straks jeg fik puderne ind ad døren, skiftede jeg min Millenium ud med en "fossflakes superior". Det er sådan en pude med fiberfyld - den minder utrolig meget om en dunpude, bortset fra at der er nogle syntetiske fibre i. (Puder med fiberfyld skulle efter sigende være lette at vaske og tørrer hurtigt!)
 
Jacob fik dunpuden (Ringsted Dun ROYAL).
 
Efter bare to dage på nye puder forsvandt vores begges lændesmerter, og jeg vågnede noget mere udhvilet. Men efter 10 dage med dunpuden, begyndte Jacob at påpege hver eneste morgen, hvor godt han har sovet.
 
Jeg tænkte "hmmmm, tror vist lige vi skal bytte puder engang!" og snuppede hans dunpude.
 
Og wauw siger jeg bare! fra første gang jeg lagde hovedet på denne Princesse pude, var jeg forelsket. Det føles som at blive puttet af en søvn-fe af en slags. Blødt, hyggeligt - både på ryggen og på siden. Fantastisk veludhvilet hver eneste morgen.
 
Desværre stjal Jacob puden "tilbage" i nat (måske fordi dunpuder er gode til at absorbere fugten fra kroppen og dermed giver en mere behagelig søvn, hvis man er et radiator-menneske?).
 
Men det er nu også på tide at teste de to andre puder:
Dunlopillo serenity (naturlatex) - den har jeg smugtestet som sofapude indtil videre, og WellPur optimal (memory-skum - men en anden udformning end min gamle Tempur/Millenium).
 
Update følger!
 
 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar