Hvorfor jeg har klientstop resten af året (men der er 5 pladser tilbage til dig med helt særlige udfordringer)

MG_3638

Jeg har gjort noget vildt!

Jeg har lukket ned for opstart af nye 1:1 klienter resten af året og starter kun nye forløb op i januar, februar, juni og august næste år (2013).

But why??

Fordi jeg vil rette min opmærksomhed 100% imod efterårets (og næste forårs) 1200-hold, der starter 26. august 2012 og 3. marts 2013.

Det er simpelthen så intensiv en proces, som hele holdet går igennem, og ikke ét hold har den samme dynamik, samme udfordringer, samme ønsker og mål og samme hormonelle udg. punkt.

Derfor er jeg nødt til at være tilstede hele tiden og finjustere træningen, kost- og kosttilskudsprotokollerne, opgaverne og målsætninger hen ad vejen.

(Samtidigt har jeg lovet damerne fra hold 1 og 2 at holde dem i ørerne med månedlige møder, indspark, målinger og sparring - så det kommer jeg også til at gøre.)

 

 

Fundament først, finjustering bagefter

En anden, ret væsentlig årsag til, at jeg har prioriteret at lægge så meget energi i mine 1200-hold, og begrænse 1:1 forløb til de 4 måneder om året (januar, februar, juni og august), er at de fleste af de kvinder, der henvender sig til mig, har virkelig brug for at indarbejde grundstenene i:

  • den fysiske træning
  • kostvaner (som tillader at træffe de rigtige beslutninger let, frem for at gå rundt med en kalorietabel og en "no-go"/farlige fødevarer listen i hovedet hele tiden)
  • egen tiltro til mestring af opgaverne og evnen til at gøre, hvad der er det rigtige for én
  • evnen til at lægge en plan B (plan A er en sjældenhed, fordi livet sker jo!).

Alle disse ting lærer og implementerer vi på 1200-holdet, i en rækkefølge der gør processen overskuelig og fyldt med succesoplevelser. Også tilbagefald, bevares - men dem lærer vi at håndtere og komme op på hesten igen, uden at viske alt det hidtil opnåede væk og tænke "det kan også være lige meget"!

Oftest, så viser det sig, at kroppen begynder at være ret samarbejdsvillig bare med de få (vigtige) ændringer (det har jeg skrevet lidt mere i dybden om her: "Honey, you are not that special!"). Og så er det jo fint.

Jeg holder meget af og arbejder efter princippet om den passende forstyrrelse og den mindst mulige ændring, der skal til for at opnå målet. Jeg ser virkelig ingen grund til at lave om på hele ens liv, hvis 1/10 del er nok.

Forandring er smertefuldt for vores hjerner, det skal man have respekt for!

 

Har du styr på grundstenene, men stadig ikke tættere på dit mål?

Har du gjort alt det rigtige fodarbejde, kontinuerligt, 80-90% af tiden (aka "compliance" - det har jeg skrevet et nyhedsbrev om), men stadig ingen resultater? Så er det tid til individualisering og ekstra detektiv arbejde.

Hvilket er dét jeg gør med mine 1:1 klienter. Vi zoomer ind og zoomer ind og zoomer ind. Men først, når the basics er på plads, altså.

Så dét jeg har gjort for dig, der gerne vil have mulighed for at zoome ind og komme helt tæt ind på din krop og få den til at samarbejde, er følgende (for at råde bod på manglende 1:1 pladser):

 
5 ekstra pladser til dig med særlige udfordringer

Jeg har afsat tid nok til, at 5 af efterårets 1200-holdets deltagere kan tilkøbe 1:1 moduler i den tid, forløbet varer, såfremt der skulle være brug for at gå i dybden, lave flere tests, have ekstra sparring og finjustere tingene endnu mere, end vi gør på holdet.

Derfor - selvom 1200-holdet egentlig er udsolgt (pladserne blev revet væk inden sommerferien, til damerne på ventelisten) - har jeg altså også oprettet 5 ekstra pladser.

Til dig, der virkelig gerne vil have hjælp til den krop, der virker til at have sit eget liv - og ikke opfører sig efter dit hoved.

Og til dig, der har prøvet så mange forskellige strategier før, at du ikke ved, hvad der virker, hvor længe og hvorfor - så du har brug for at finde ud af, hvad det rigtige er for dig, en gang for alle. Bakket op af evidensbaseret viden og over 800+ timers klienterfaring.

 

Garanti for resultater

Følger du den særlige rækkefølge i vanernes implementering, giver regelmæssig feedback og fører compliance skemaer, overholder i fællesskab aftalte og succes-testede opgaver, så vil du få de samme flotte resultater, som deltagerne på forårets hold 1 og 2.

Jeg vil  i mit nyhedsbrev i næste uge dele med dig historien om bl.a. Sofie, som har tabt 13 kg fedt på 12 uger - og syntes det var legende let! Og Suzanne, som til trods for søvnløse nætter med 2 småbørn og virkelig for lavt stofskifte fandt sine mavemuskler igen og som har fundet strategierne til at håndtere utallige familiemiddage, gæsteinvitationer uden at lade sig gå på af det.

Det er virkelig nogle motiverende damer jeg har fået fornøjelsen af at arbejde sammen med, og derfor vil jeg rigtig gerne dele deres historier, så du kan se, hvad der er muligt med minimal indsats!

Skriv dig op til nyhedsbrevet øverst til højre, for de historier må du ikke gå glip af!

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar