50 bedste råd om fedttab og TEST: hvor tæt på er du?

shutterstock_11564596

Charles Poliquin (ophavsmanden bag BioSignature) har fat i den lange ende, når han taler om strategier til fedttab og kropsforvandling. Her får du en samling af hans 50 allerbedste tips for fedttab. LÆS DEM.

Og tag derefter testen, som fortæller, i hvilken stadie af din forvandling, du er i lige nu (selve forvandlingsprocessen begynder lang tid før, du rent faktisk har taget beslutningen, har ændret vanerne og har fået din drømmekrop for keeps)

 

Test dig selv:

Hvor tæt er du på at være i mål med din kropslige forvandling - hvad tænker du, når du har læst det link, jeg havde postet lige før?

 

1. Det der er fanatisk, slet ikke nødvendigt, jeg har det jo fint uden alt det der.

2. Jeg skal lige være helt sikker på, at det er det rigtige at gøre. Jeg er nemlig i tvivl, om ikke raw food og yoga er smartere. Har jo også hørt, at fuldkorn er sundt - så er ikke 100% sikker på, om hvorvidt jeg skal droppe det. (efterfølges af yderligere surfing på nettet, mens du snupper en ben&jerrys imens)

3. Hmmmm, jeg har brug for noget mere viden, før jeg kan komme i gang. Du siger, jeg skal træne vægte - men hvad er allerbedst, håndvægte eller kettlebells? Hov, hvad med vand - der står jeg skal drikke minimum 3 liter, men skal det ikke svare til min vægt - bliver det så ikke 3,03 liter?

4. Sejt! det var lige, hvad jeg ledte efter, laver lige en indkøbsliste og en menu, så jeg kan komme godt fra start i næste uge.

5. Fedt nok, jeg giver lige mig selv et klap på skulderen, for jeg er allerede i gang med mange af tingene på listen.

6. Jeg har prøvet det før, men det virker ikke for mig.

7. F*** jeg har en navlepiercing, jeg kommer aldrig til at tabe mig, så jeg kan lige så godt bare spise en chokoladebar mere

8. Puha, det er meget overvældende - jeg må nok indse, jeg aldrig bliver tynd.

9. Det lyder meget fornuftigt det der. Men lidt slik gør nok ikke noget at spise i ny og næ.

 

Smid dit svar (også dét, som måske ikke findes i listen ovenfor) i kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg få det med i min nye gratis e-bog - som du naturligvis vil få tilsendt, når den er færdig - med min kommentar om, hvor i din forvandling du er, og hvad der skal til for at du rykker videre frem.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.