50 bedste råd om fedttab og TEST: hvor tæt på er du?

shutterstock_11564596

Charles Poliquin (ophavsmanden bag BioSignature) har fat i den lange ende, når han taler om strategier til fedttab og kropsforvandling. Her får du en samling af hans 50 allerbedste tips for fedttab. LÆS DEM.

Og tag derefter testen, som fortæller, i hvilken stadie af din forvandling, du er i lige nu (selve forvandlingsprocessen begynder lang tid før, du rent faktisk har taget beslutningen, har ændret vanerne og har fået din drømmekrop for keeps)

 

Test dig selv:

Hvor tæt er du på at være i mål med din kropslige forvandling - hvad tænker du, når du har læst det link, jeg havde postet lige før?

 

1. Det der er fanatisk, slet ikke nødvendigt, jeg har det jo fint uden alt det der.

2. Jeg skal lige være helt sikker på, at det er det rigtige at gøre. Jeg er nemlig i tvivl, om ikke raw food og yoga er smartere. Har jo også hørt, at fuldkorn er sundt - så er ikke 100% sikker på, om hvorvidt jeg skal droppe det. (efterfølges af yderligere surfing på nettet, mens du snupper en ben&jerrys imens)

3. Hmmmm, jeg har brug for noget mere viden, før jeg kan komme i gang. Du siger, jeg skal træne vægte - men hvad er allerbedst, håndvægte eller kettlebells? Hov, hvad med vand - der står jeg skal drikke minimum 3 liter, men skal det ikke svare til min vægt - bliver det så ikke 3,03 liter?

4. Sejt! det var lige, hvad jeg ledte efter, laver lige en indkøbsliste og en menu, så jeg kan komme godt fra start i næste uge.

5. Fedt nok, jeg giver lige mig selv et klap på skulderen, for jeg er allerede i gang med mange af tingene på listen.

6. Jeg har prøvet det før, men det virker ikke for mig.

7. F*** jeg har en navlepiercing, jeg kommer aldrig til at tabe mig, så jeg kan lige så godt bare spise en chokoladebar mere

8. Puha, det er meget overvældende - jeg må nok indse, jeg aldrig bliver tynd.

9. Det lyder meget fornuftigt det der. Men lidt slik gør nok ikke noget at spise i ny og næ.

 

Smid dit svar (også dét, som måske ikke findes i listen ovenfor) i kommentarfeltet nedenfor, så vil jeg få det med i min nye gratis e-bog - som du naturligvis vil få tilsendt, når den er færdig - med min kommentar om, hvor i din forvandling du er, og hvad der skal til for at du rykker videre frem.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


5 kommentarer

Aase Bæk Brøgger

9. Det lyder meget fornuftigt det der. Men lidt slik gør nok ikke noget at spise i ny og næ. Prøver at undgå synligt sukker i hverdagen - og styrketræner (lidt planløst) samt løber ca 2 x ugentligt. Drikker vand, nok ca 1½ l om dagen samt masser af urtethe. Spiser grød eller smoothie til morgenmad - rugbrød m. fisk + ost til frokost. Aftensmaden indeholder som regel enten brune ris - grov pasta eller kartofler + grønsager + kød. Elsker chokolade :o)
Læs mere
Læs mindre
ulla pii

kære anna jeg giver mig selv et klap på skuldren. for jeg er allerede igang med mange af punkterne. jubii. anna, ville du kunne hjælpe mig her: jeg har altid haft meget svært ved front squat og clean. jeg har problemer med at komme ned i bundstilling uden af sprede benene helt vildt. jeg formoder det er min soleus, der er for stram, men muligvis er der også en blokereing i hoften, eller også er jeg bare ikke stærk nok i den øverste ryg. kan du bookes til individuel træning, eller kører du udelukkende hold nu? kh fra ulla
Læs mere
Læs mindre
Vibeke K

Mit svar er: fint, jeg ved jo, at det virker. Jeg skal bare liiiiiiige i gang, og hvilket punkt skal jeg nu begynde med? Og jeg har ikke prøvet kettlebells endnu, så det skal jeg først have lidt undervisning i.
Læs mere
Læs mindre
5.Fedt nok, jeg giver lige mig selv et klap på skulderen, for jeg er allerede i gang med mange af tingene på listen. Anna skrev noget lignende den anden dag, at man skulle fokusere på de rigtige ting man gør, og mindre på de ikke så rigtige ting man gør, så man ikke fylder sig med negative tanker om sig selv (sådan forstod jeg det ihvertfald) - og siden jeg læste det, er der næsten sket et paradigmeskifte i mig, og jeg er fyldt op med JEG KAN GODT, selvfølgelig kan jeg godt, og det bliver slet ikke svært! (det er faktisk rigtig skægt!) I stedet for den konstante følelse jeg har levet med i mange år af total failure.
Læs mere
Læs mindre
Helle Andersen

Kære Anna, Jeg giver mig et lille klap på skulderen, da jeg er i gang med en del af punkterne. Dog er mængden af chokolade gået op siden fødslen, og træningen er desværre ikke helt så regelmæssig som før. Bruger dig som forbillede, da du jo hurtigt var i gang, så jeg skal bare op i gear igen ;-)
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar