Udeblevne træningsresultater? Sådan fikser du det nemt.

PoliquinGoShakes

Hvad spiser/drikker du inden for 1 time, efter du har trænet?

Ikke noget...

...dét kan være årsagen til, at du ikke får særlig meget ud af din træningsindsats (og som motiverer dig til at blive ved), bl.a. udeblevet fedttab eller manglende styrkefremgang.

Lige efter træning og 30-60 min frem er dine muskler modtagelige for kulhydrater og protein, selv hvis du ellers ikke tåler kulhydrater så godt (et tegn på dét, er fx. at du har fedt på ryggen eller tydelige håndtag).

Undlader du at tilføre musklerne næring lige med det samme, så risikerer dit blodsukker at falde for meget i de efterfølgende timer - således at du får lyst til at spise mere, samt mere uhensigtsmæssigt. Men på dét tidspunkt, er der stor sandsynlighed for, at du ikke lagrer dét, du har indtaget, i musklerne - men i fedtdepoterne.

Er du slank, men kæmper med at få det sidste fedt væk fra maven, kan det netop skyldes, at du ikke får optimal efter-træningsernæring. Proteiner sammen med kulhydrater dæmper nemlig træningsrelateret stressrespons i kroppen. Hvis du ingenting indtager efter træning, vil du over tid være mere tilbøjelig til at lagre fedt på maven grundet det kronisk forhøjede niveau af stresshormonet cortisol. Er du slank og indtager du ikke kulhydrater (sammen med letoptageligt protein) lige efter din træning, så stresser du din krop næsten dobbelt så meget, som hvis du havde rigeligt fedt at tabe.

Derfor har jeg sikret mig, at deltagerne på 1200-holdet får en proteinshake af høj kvalitet (uden tungmetaller og pesticider) + en ekstra kulhydratkilde (mængden vil blive bestemt af, hvor godt man tåler dem og hvor stor den samlede mængde træning har været) efter hver træning.

Hvor meget af det gode?

En god start for en kvinde på omkring 68 kg., som gerne vil opprioritere fedttab, vil være 20 g protein (svarer til et par spsk. valleprotein) + fx et par dadler eller to-tre riskiks (det er den nemmeste løsning, som kræver minimal forberedelse).

Hvad med noget sund olie i? Og måske noget andet frugt i stedet for? Få svar på det i denne artikel. 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar