Træning er min redningsvest

Snatchmidt

Min hverdag er meget turbulent lige nu. Min mor har for nylig fået konstateret brystkræft og skal opereres i denne uge. Og jeg har bare været underlagt de vildeste humørsvingninger. Kan blive helt vildt sur eller ked af det ud af det blå. Der er så mange ting, der kommer op. Og det kan jeg ikke altid lige få ud af systemet, når min snart 4 måneder gamle dreng har brug for mit overskud. Men han kan mærke min uro, så de sidste uger har han ingen rytme haft - jeg må stille op med mit bryst i tide og utide, og have ham på armen dagen lang, fordi han ikke sover længere, end 30 min. ad gangen. AAAAAARRRRRRRGGHHHH!!!! (Thank God, han sover hele natten igennem dog, uanset hvad!)

Det mest effektive for mig, som hjælper mig med at få renset hjernen og kanaliseret min frustration lige nu, er at flå i mine jernkugler. Tunge, korte træningspas med velkendte øvelser nulstiller min krop og mit sind. Og ja, der er sikkert en masse emotionelle issues, jeg burde gå ind og arbejde med at forløse i denne tid. Men. Ikke lige. Nu. Orker ikke. Giv mig noget tungt at flå i. Tak.

 

Morgentræning, ca. 20 min.:

Clean&jerk med 2x16 kg: 3 ladders med 2, 4, 6 gentagelser

Aftentræning, ca. 15 min.:

Kompleks bestående af 5 cleans + 5 military press + 5 front squat + 5 push press + 5 front squat.

Med 2x12 kg, 5 runder med 90 sek. pause i mellem.

AHHHHHHHHHH. Sane again.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


4 kommentarer

ulla pii knudsen

kære anna først og fremmest gør det mig rigtig ked af det at høre at din mor er sy. hvis hun har bare halvdelen af din styrke, bliver hun så let som ingenting rask. vær sikker på det. derefter vil jeg sige at jeg har det på præcis samme måde som dig. jeg bruger også træning som nødhjælp i spidssituationer. lige nu står jeg også over for en masse ting, jeg ikke føler jeg kan påvirke resultatet af, og det er frustrerende. men så er der jo min krop og træning, den kan jeg altid påvirke. pas på dig, og giv den gas med kuglerne <3 kærligst ulla
Læs mere
Læs mindre
Rikkeloa Rose Holm

Kære Dig Jeg tænker på dig og sender dig og dine kære en masse positive tanker og energi. Tak for en hudløs ærlig mail. Kærligst Rikkeloa
Læs mere
Læs mindre
Knud Larsen

Kære Anna Jeg føler med dig. Kan godt huske hvordan det nogen gange var da børnene var små. Jeg vd godt det er en ringe trøst, spædbørn starter lige pludselig i vuggestue og vupti så har man timer for sig selv igen. Er lige kommet hjem fra min første træningstur på MTB sammen med Viborg Cycling. 20 km primært i skov blev det til. Dejligt bare at blive blæst igennem. Høj puls og dyb koncentration det meste af vejen gør at alt andet end det at klare strabadserne bliver som blæst ud af hovedet. Så nu er jeg træt, og hovedet er helt tømt. Og det er godt. Så bare sving til med de her kugler...smiler.. Kærlig hilsen til dig og du har min dybeste medfølelse for din mor. Knud
Læs mere
Læs mindre
Tak for en inspirerende blog. Jeg synes kettleball lyder rigtig interessant. Jeg kunne godt tænke mig at komme i form (jeg træner overhovedet ikke) :o/ Men jeg er i tvivl om hvorvidt kettleball er noget jeg skal vælge. Jeg er ikke interesseret i at få store muskler, men bare komme i form. -Er løft af tunge ting ikke lig store muskler?
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar