Min træning: 27.07.2011 (Roning og snatches)

Onsdag den 27. juli:

Formiddag. Roning på concept2. 5 x 5 minutters intervaller med 75 sek. pause. Pace: 2:18 - 2:20 pr. 500 m. Tempo 27-28 tag/min.

Nok mit bedste ro-pas ever. Jeg ramte bare det helt rigtige forhold mellem pace (hvor hurtigt jeg ror pr. 500 m) og tempo (hvor mange tag jeg tager i minuttet), så jeg fik trænet lige præcis det rette energisystem. Min roning har primært aktiv restitution som formål, så jeg får større blodtilførsel til musklerne, der til dagligt arbejder hårdt med kettlebells - så de derigennem får hurtigere mere næring tilført. Derfor rammer de ro-pas jeg logger her primært mit aerobe energisystem. Tempoet er altså ret højt, intervallerne er lange (over 2 minutter), pauserne er korte, og kraftudvikling pr. tag bliver derfor også nødt til at være lavere.

Har du plads til kun få træningspas om ugen, kan jeg klart anbefale at bruge roning til at træne det anaerobe energisystem. Det vil både give på styrke og kredsløbskontoen samtidigt. Altså mere udbytte pr. tid brugt, hvis tiden i forvejen er knap. Større efterforbrænding også. Dét, som det i praksis betyder, er at dine intervaller skal være korte (under 2 minutter) og pauser - lange (2x eller 3x så lange som arbejdsintervallerne).  Gå efter at tage færre (fx. 22 eller 24), men hårdere tag i minuttet. 

Aften. Kettlebell snatch. Er gået i gang med fase 3 i Viking Warrior Conditioning, med en 16 kg kugle. 36 sek. arbejde, 36 sek. pause.
  • 1. sæt: 15 på H / 16 på V
  • 2. sæt: 15 på H / 15 på V
  • 3. sæt: 14 på H / 14 på V
  • 4. sæt: 10 på H / 14 på V
  • 5. sæt:  (skiftede til 12 kg) 17 på H / 17 på V - og en baby der vågnede og skulle have sin mad serverer straks. Slut for denne gang.

Ikke den samme succesoplevelse, som mine træningspas plejer at være. MEN, mit kropsforvandlingsprogram udfordrer også mit greb - som er det svageste link i denne sammenhæng - alle de andre ugens dage, så jeg er ikke klar til at snatche på tid med 16'eren (endnu), så jeg får noget ud af det rent kredsløbsmæssigt. Hvilket er formålet med denne protokol. Jeg har dog en anden snedig strategi, der forhåbentligt vil hjælpe mig at skyde en genvej gennem dette lille plateau.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar