Min træning: søndag 24.07.2011

Jeg har tidligere over længere perioder ført træningslogbog på Motion Online, og det har givet mig rigtig meget at kunne dele min træning med andre ligesindede, kigge tilbage på træningshistorikken, reflektere over fremgangen eller mangel på samme osv. (Har lige netop i den her forbindelse fundet frem til den gamle log og fik genopfrisket endnu et par læringspointer fra min gamle træningshistorie!). Der er fordele og ulemper ved at være med på sådan et forum, så i lang tid har jeg ikke logget min træning, andet end i min lille sorte Moleskine.

Men jeg har savnet at blogge om min træning, og når jeg træner, så får jeg en masse nye idéer og input til progression i træning, tilpasning af øvelser, krav til restitution mm. Så fra nu af vil jeg dele min egen træning her på bloggen sammen med de overvejelser og aha-oplevelser jeg gør mig i den forbindelse.

Om min træning

Jeg eksperimenterer løbende med forskellige programmer og roterer mellem forskellige energisystemer. En af mine vigtigste forudsætninger er, at jeg skal bevæge mig hver dag (baggrunden for, hvorfor det er en smart strategi, vil jeg løbende blogge omkring). Det stiller naturligvis nogle krav til træningsmetoder og redskaber for ikke at overbelaste kroppen unødvendigt, og det vil afspejle sig i min træning.

HUSK: Er du nybegynder eller letøvet inden for træning og kettlebell træning, vil du ikke uden videre kunne bruge de samme træningsmetoder, som jeg giver mig i kast med. Men du vil ALTID kunne få gavn af træningsprincipperne bag, og er du i tvivl om, hvordan du kan implementere nogle af de ting jeg skriver om her - så skriv til mig under kommentarerne, og jeg vil give dig mit bud på det. 

I dag stod den på 5 runder af følgende kompleks:

 

Alt sammen med 2x12 kg kettlebells og 2 min. pause mellem hver runde. Kort og godt på 20 minutter.

Op til forrige uge har mine tunge dage stået på The Bear Complex, som vi underviser i programmeringen og udførelsen af på Kettlebell Body Transformation. Det er bl.a. også det program, som Jacob Søndergaard kører med de to gutter Magnus og Micky i "Sixpack på 6 uger" projektet på GO' TV2.
 
Men min fremgang i den stagnerede lidt, derfor har jeg erstattet Bjørnen med et andet double-kettlebell program med skiftevis tunge, medium og lette dage.
 
Hvornår bruger man én kettlebell, og hvornår er det smart at tage to? Stay tuned, det dækker jeg i en af de nærmeste blogs.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


1 kommentar

Hej Anna! For det første, en fin blog du har dig! Tror faktisk det er første gang jeg skriver en kommentar, selv om jeg læst med i længere tid, så må hellere sige pænt Goddag :) Et godt KB komplex du lagt op! Jeg manglede inspiration til et andet komplex end det jeg plejer at køre, så tog mig friheden at køre dit, som del af dagens træning :) Håber ellers at hele familien har det godt, du må hilse Hulken! klem
Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar