Opskrift mod ammehjerne

Ovenstående er min førstehjælps kit til ammehjerne.

Den første uge efter fødslen kunne jeg ikke lægge 2 og 2 sammen og det var en krig at formulere en sætning, der bestod af mere, end 3 ord. Det kunne jeg ikke leve med - i og med jeg elsker alt, hvad der har med formidling at gøre, er det nok ikke nødvendigt at sige, at jeg følte mig ret handicappet. Derfor satte jeg mig for at genoptage min rytme ift. supplementering. Jeg har ellers ikke kunne få andet, end magnesium ned, under graviditeten.

Lige efter Valentin kom ud, kunne jeg dog sagtens sluge piller og flydende fiskeolie igen. Allerede på dag 1 blev jeg nogenlunde normal i hovedet igen og kunne tænke bare lidt mere rationelt (set bort fra humørudsvingninger på dag 3 og 4).

Secret Service hemmelighed for Milking Moms

Hvordan så hurtigt? Fordi jeg splittede en acetyl-l-carnitine kapsel ad og tog pulveret i munden - så skød jeg en genvej forbi mit fordøjelsessystem. Denne form for carnitine (en aminosyre, der giver øjeblikkelig laserskarp fokus) krydser blod/hjerne barriere og er også rigtig god til at genoprette nogle af de skader, som langvarig stress forårsager på hjernen. Og hvis den er god nok til Secret Service, så er den helt sikkert god nok for en Milking Mom ;)

 

Hvad gør alt det andet godt for?
  • Carn-Enhanced er L-carnitine, den mest almindelige form, som hjælper med energiomsætning. Ekstra energi takker jeg ikke nej til i disse dage.
  • Über DHA er en speciel form for fiskeolie, der støtter hjernen.
  • High concentrate EPA/DHA er en af mine yndlingsfiskeolier, som har et ekstremt højt indhold af de virksomme EPA/DHA omega-3 fedtsyrer. Bonus info: har du en fedt% på over 20%, så har du svært ved at danne EPA og DHA ud fra planteolierne, fx. hørfrø og hemp, fiskeolie er derfor at foretrække at starte ud med. Ekstra bonus: der er en synergieffekt i at kombinere fiskeolie og carnitine for den optimale fedtforbrænding.
  • Methylator er en særlig B-kompleks, som støtter både energiproduktion, hjernefunktion og afgiftningsprocesser i kroppen. Jeg er en af dem (blandt ca. 40% af befolkningen), som mangler den co-faktor, der gør, at jeg kan få gavn af B-vitaminer (i særdeleshed folinsyre) i den almindelige form. Dette produkt indeholder den letoptagelige form for folinsyre + intrinsic faktor (som du ikke kan producere, hvis du har for lavt niveau af mavesyre, eller fx. har en historie af spiseforstyrrelser).

Mere bonus info:

Babyer, hvis mødre spiser fiskeolie og carnitine under graviditeten og i ammeperioden, siges at have højere IQ... Vi er i gang med at teste :) Produkterne er fra Charles Poliquin, som har uddannet mig i BioSignature - og det er primært dem, jeg kan stå inde for kvaliteten af. Jeg bruger dog også andre mærker, både i fiskeolie og andre kosttilskud. Nu er det bare, hvad jeg lige havde stående i skabet.

Mine super korte, men effektive træningspas, gør i øvrigt sit for min hjernefunktion. Især kettlebell træningen øger mit drive, fokus og min koncentration - hvis du gerne vil lære, hvordan det kan blive en del af din hverdag, kan Kettlebell Body Transformation måske være noget for dig?

Jeg vil gerne lige påpege, at selvom mine træningsmetoder og supplementering naturligvis vil have en effekt på kropssammensætning, så er det vigtigste for mig lige nu at have energi, overskud og skarphed nok til at være en nærværende mor, som har rigeligt mælk til at amme i mange måneder endnu. Og som også har overskud til at dyrke ting, jeg elsker - som fx. at skrive, researche og formidle. Og det vil min krop hjælpe mig med.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar