Min egen forvandling - jeg er blevet mor

min-forvandling

(Første dag i køkkenet som mor)

 

Søndag den 17. april, kl. 3:36 er min kæreste Jacob Søndergaard og jeg blevet forældre til lille Valentin. 28 timers fødsel og en fantastisk lille guldklump på min mave, så velduftende, så lille, så helt igennem fantastisk - og min verden er blevet vendt på hovedet. Jeg har aldrig været mere lykkelig. Og jeg har aldrig været så overvældet af følelser.

 
Komplet omprogrammering af krop og hjerne

Det er mit første barn, og jeg må inddrømme, at jeg ingen forestillinger havde om, hvordan det ville blive. Jeg kunne bare ikke sætte mig ind i, hvad alle mødre omkring mig fortalte, omkring, hvordan alting bare ville blive anderledes, og ens prioriteter ville skifte fra den ene dag til den anden. Og det er virkelig, når man først oplever det, at man forstår det. For min hjernefunktion har måtte overgive sig til de dybeste instinkter. Jeg har nemlig oplevet, hvordan det er kun at kunne fokusere på min lille søn og hans signaler. Det overskygger alt.

 
Ambitioner og planer vendt på hovedet

Jeg må virkelig inddrømme, at jeg har været meget ambitiøs omkring, hvad jeg ville kunne præstere efter min fødsel. Jeg havde en idé om, at mens min lille bebs sover imellem amningerne, så vil jeg kunne fortsætte med at udvikler koncepter, uddannelser, fortsætte en korrespondance med mine klienter, planlægge nye forløb, researche på nye områder inden for motivation, forandringsprocesser, ernæring og træning. Meget lidt vidste jeg om, hvor store krav det ville stille til min omstillingsevne. For dét at blive mor er den største forandring, jeg nogensinde har oplevet. Og mine forventninger til, hvad jeg burde kunne administrere ud over "bare" dét at være mor, har været helt ved siden af. Jeg har netop skrevet en artikel til Wonder&Wellness om vigtigheden af at have en plan B. Ironisk nok, havde jeg ikke selv overvejet, at jeg skulle få brug for én. For jeg er jo ekspert i at facilitere forandringsprocesser med succes. Men en forandringsproces af den her kaliber skal jeg vist liiiige blive lidt mere tryg ved :)

 
Jeg vil gerne have både og...

Der er en del, der nok har kigget lidt skeptisk på al min aktivitet op til fødsel og tænkt: "slapper hun ikke snart af min alle sine workshops, blogs og kurser - hun skal jo være mor". Og ja, nu jeg er blevet mor, så har jeg rigtig meget brug for at gå i hi og lære vores lille Valentin at kende. Han er det vigtigste i min hverdag nu, og det er jeg simpelthen så lykkelig for. Jeg kan heller ikke håndtere alt for mange udefrakommende stimuli. Ingen multitasker gemt i mig, det er der ingen tvivl om. Men jeg får også energi af at skabe, udvikle og formidle. Og jeg vil gerne bruge denne energi, dette flow, til at have endnu mere overskud i min nye rolle som mor. De kommende måneder vil jeg gøre en indsats for at få min hverdag til at hænge sammen med alle de aspekter af den, som gør mig lykkelig. Jeg vil gerne formidle min læringsproces omkring dét at være blevet mor, og hvilke strategier og genveje jeg bruger til at skabe mere energi, overskud og styrke i min nye hverdag. Så jeg kommer til at skrive om mine fysiske og mentale aha-oplevelser, og hvordan det lykkes mig at justere og adaptere til et helt nyt tempo i mit liv - både som mor og selvstændig, der virkelig brænder for dét jeg laver.

 

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.