Begår du denne fatale fejl hvert forår?

Forårsrengøring og detox kan være en god ting for din krop. Det kan ovenikøbet fremskynde en fedttabsproces, hvis man kommer af med alle de miljøtoksiner vores fedtceller gemmer på - da stofskiftet så bliver mere effektivt. Men hvis du hopper på en vand-/juicefaste, en pulverkur, en lyndiæt eller en detox-urteblanding, gør du det sværere for dig selv at opnå din drømmekrop.

Der sker nemlig to ting, når du skærer så drastisk ned på dit energiindtag:

1. Alle miljøtoksiner, der ligger trygt gemt i vores fedtceller, kommer pludselig i frit omløb. Når der ikke er vitaminer, mineraler og aminosyrer nok til at drive processen (og det er der ikke engang i den kost vi spiser til dagligt), vil den de frigivede toksiner skabe stor skade på cellernes DNA og forstyrre hormonel funktion - herunder dit stofskifte. Og så vil alle disse toksiner ryge ind i fedtcellerne igen - der forvolder de trods alt mindre skade.

2. Kroppen bliver utrolig hårdt belastet hver gang man foretager sig en ændring, som er for stor - om det er kalorier eller træningsmængde. At gå fra 0 til 100 på kort tid opfattes af hjernen som farligt for overlevelsen, så uanset din viljestyrke, vil din krop spænde ben for projektet - fx. lukker stofskiftet ned og det vil blive endnu nemmere for dig at lagre fedt.

Jeg har lige skrevet en artikel om alt, hvad du bør vide om detox processer i kroppen, og hvordan du støtter dem på bedst mulig vis. Så du både kommer af med toksinerne og fedtet på en måde, der ikke skader dine celler. Læs den på Danmarks nyeste wellness portal Wonder&Wellness, hvor jeg er fast skribent.

Vend tilbage i morgen, så vil jeg guide dig til, hvordan du bedst muligt starter og gennemfører en forårsrengøring. På bæredygtig vis.

Du kan læse mere om miljøtoksiner i denne artikel.

.

FÅ 3 ØVELSER TIL AT VÆKKE DIN KROP

Smugtræning som tænder for hjerne/muskel kontakten og får dig til at opdage muskler, du ikke vidste du havde! Med særligt fokus på mave, balder og bækkenbund 

Skærmbillede 2018-11-05 kl. 15.20.59.png. 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET
og få link til de 3 øvelser direkte i din indbakke.

 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar