AGELESS

Er du begyndt at mærke forandringer i din krop som træthed, ømme eller stive led og vægtøgning – især rundt om maven – selvom du lever, som du plejer? Og fylder spørgsmål som ‘Hvorfor tager jeg på?’, ‘Hvorfor er jeg så træt?’, ‘Hvorfor er jeg i dårligt humør’, og ‘Hvorfor føler jeg mig svagere?’ Så er programmerne i Ageless ideelle til dig. For du har sikkert hørt svaret: ‘Det er bare alderen…’
Underforstået: Det må du bare leve med, for du bliver kun ældre, og overgangsalderen rammer alle kvinder.

Men stop lige! Alderen er ikke skurken. Ganske rigtigt vil der opstå hormonelle forandringer i tiden op til, under og efter overgangsalderen, men det betyder ikke, at vi behøver at følge reglen om, at alting går ned ad bakke med alderen. Med den rette træning vil du nemlig kunne ændre spillereglerne, regulere din hormonbalance, trodse tyngdekraften, og holde fast i ungdommens kilde – i den forstand, at du vil kunne mange af de samme ting, som da du var yngre, fordi du er blevet stærkere end din alder.

Programmerne i AGELESS vil: 

- Få dig stærkere gennem de hormonelle forandringer, der opstår med alderen - lige fra perimenopausen til menopausen og post menopausen – så hedeture, humørsvingninger, træthed, mavefedt, ømme led, skrøbelige knogler og følelsen af at være svag ikke bliver dit nye normal bare på grund af din fødselsdato.

- Forebygge accelereret aldring – at din alder simpelthen overhaler dig – ved at bygge, genopbygge og bremse tabet af muskelmasse, som sker naturligt med alderen, hvis ikke vi gør noget aktivt for at holde på den (styrketræning!). Når vi mister muskler, bliver vores blodsukkerregulering dårligere og niveauer af inflammation i kroppen højere. Processen hedder “inflammaging” – aldring, som bliver accelereret af inflammation i kroppen.

Programmer | Ageless