Lisbeth kom styrket ud af en spiseforstyrrelse

4BB2448B-4D75-4D23-A98D-167D951D5DB2

I denne uge kan du i Hendes Verden læse om Lisbeths vej ud af en spiseforstyrrelse.

Det startede med, at Lisbeth følte sig utilpas i sin egen krop efter hendes første graviditet – og blev meget opsat på at ville tabe sig. En meget normal følelse, som rigtig mange kvinder kender! Men den klassiske strategi med at spise mindre og træne mere tog overhånd for Lisbeth, og hun blev mere og mere tappet for næring og energi.

Der er selvfølgelig intet galt i at ville have en krop, der står skarpt. Men de klassiske strategier, som altid på den ene eller anden måde handler om at skabe underskud af energi, giver dig netop det: underskud af energi. De får dig til at trække over på din kropskonto — der simpelthen ikke er energi til at opretholde normal immun-, nerve- eller hormonfunktion og resulterer i træthed og udmattelse, giver dig måske smerter, og sender dig ud i en voldsom kamp mod din krop, som slet ikke er nødvendig. Samtidig risikerer du at udvikle et forstyrret forhold til mad eller fx lavt stofskifte.

Kalorieunderskud — som enten skyldes underspisning og/eller overtræning — går ikke blot ud over kroppen, men også ud over psyken. 

Da Lisbeth begyndte at træne efter mine programmer, hvor du max træner 1-1,5 time om ugen – og ikke mindst, spise mere mad efter mine anbefalinger – opdagede hun, at der findes en anden, og mere bæredygtig, måde at komme i form på. At man sagtens kan være i god form – og velformet – og samtidig have masser af energi. Faktisk er det en forudsætning, hvis det ikke kun skal være for en kort periode.

Her kan du læse mere om, hvorfor du skal spise mere rigtig mad.

Og her kan du læse mere om, hvor hurtigt du kan tabe fedt, uden at miste muskel- og knoglemasse og blive blødere:

En bæredygtig strategi for at komme i form og blive velformet er netop, hvad jeg lærer medlemmerne i min onlinetræningsklub En Stærk Sag, som du kan læse mere om og tilmelde dig her.


Hvis du vil læse Lisbeths historie, er den ude i Hendes Verden i denne uge. 

 

Kopi af Freebie - mail banner

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar