Mikrotræning til dig, der er udfordret på dit åndedræt eller puls.

5D20BC26-2A09-4966-A5F6-2886FAA297C2

Sidste år skrev jeg en artikel om mikrotræning, specielt til Lungeforeningen.

Jeg tænker, kan være relevant både for dig, som lever med lungesygdomme, og dig, der oplever udfordringer med åndedrættet som følge af luftvejsinfektioner eller Corona.

Der er også noget at hente til dig, som oplever ubehag ved at få pulsen op under fysisk aktivitet. 


DOWNLOAD ARTIKLEN I PDF HER >>>


38262EAB-32C0-4A1F-86C7-DF48FA569BEC


Hyppige luftvejsinfektioner og modstand på idræt

Emnet ligger mig nært, fordi jeg selv har astma, hvilket jeg først rigtigt fik diagnosticeret for et par år tilbage – hvorefter der faldt nogle brikker på plads ift både hyppige luftvejsinfektioner, og hvorfor jeg har haft så meget modstand på en lang række idrætsformer i hele min barndom og ungdom...

Indtil jeg opdagede styrketræning. Og her mener jeg "klassisk styrketræning" – ikke HIIT, ikke cirkeltræning, ikke Crossfit.

De er alle udmærkede aktiviteter, som dog for de fleste, medmindre de er eliteudøvere, bærer et større element af puls-/kredsløbstræning, end reel styrke – jeg forklarer forskellen i næste indlæg. 


Nåmen, hvis du som jeg har prøvet at blive begrænset af dit åndedræt eller pulsstigning (det er der mange, der reagerer voldsomt på efter stress også)…

…så er der stor chance for, at du har søgt over i yoga, gåture – eller bare har givet op på motion. 


Og dét forstår jeg godt! 

For langt de fleste træningsformer derude jo netop har som formål at få pulsen helt op i vejret

(Måske fordi der også hersker en misforståelse om, at høj puls = højere fedtforbrænding. Det passer ikke, men den tager vi lige fat i næste gang). 

Træning kan være mange ting – og yoga er ikke dit eneste alternativ!

Når man taler om træning, forestiller de fleste sig, at de tre gange om ugen skal stå nede i fitnesscenteret i halvanden time og cykle på motionscykler, løbe på løbebånd og løfte vægte.

Og hvis man skal træne tidseffektivt, så betyder det for de fleste, at de bare skal nå at smadre sig selv igennem på kortere tid. 

For mange mennesker (lungesygdomme, stress eller ej) er det  helt umulige mål at sætte sig.

Men det behøver ikke at betyde, at dit eneste alternativ er blid træning – for så dejligt og restorativt, som det nu er, så er detIKKE tilstrækkeligt til at vedligeholde vores muskler og knogler langt op i alderen. Der skal mere belastning til. 

Så lad mig lige slå et slag for “rigtig” styrketræning, krydret med neuro-flows, i mikroformat. 

Mikrotræning (som jeg underviser i) kan du programmere med så korte intervaller, at du aldrig når udmattelsespunktet, og kroppen restituerer dermed hurtigere.

Det betyder også, at du hurtigt vil opleve en forbedring i din fysiske tilstand.

Samtidig kommer du ikke ud i dårlige træningsoplevelser, hvor du puster og stønner bagefter og ikke kan få luft.

Det gør metoden både effektiv og overskuelig at lave for mennesker med luftvejsudfordringer – og det perfekte springbræt til at kunne tåle (og kunne lide!) mere fysisk anstrengelse for dem, som er kommet ud af form pga stress eller andre udfordringer. 

I min medlemsklub En Stærk Sag vil du finde en række specialiserede programmer i ALLE niveauer, som jeg og mit team hjælper dig med at skræddersy til dit behov.

Sådan, at du sikkert og effektivt kommer til at kunne komme i gang og styrke din krop igen – uanset, hvilke udfordringer du løber ind i lige nu. 

Vi har åbent for nye medlemmer nu! 

Kom med i klubben!

Kopi af Freebie - mail banner

Du lærer at styrketræne hjemme, så du får synlige resultater med blot 1 time om ugen. Teknisk sikkert, effektivt og uden skader - med skyhøj efterforbrænding.

Jeg giver dig mine bedste strategier til et hverdagsvenligt og bæredygtigt træningsflow, som bliver ved med at skabe fremgang og synlige resultater for dig – uden at du nogensinde skal træne til udmattelse.


SE MERE OM MEDLEMSKLUBBEN HER  →0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar